Новини

 

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ ОТ “КЛУБ 50”!


07.10.2015, 11:10
НОВИНИ

Скъпи левскари,
имаме удоволствието да ви съобщим, че дарителската кампания “Клуб 50” завърши днес успешно! Благодарим на всички, които се включиха в нея и така допринесоха за организацията на юбилея по повод “50 години Левски в Европейските клубни турнири”.

В знак на признателност към тези 1000 дарители, ние сме подготвили специални символични подаръци, които всеки от тях може да получи от днес до петък (включително) в магазина на НКП на бул. Тодор Александров 23. В деня на мача с Юргорден – 10.10.2015 г., ще има специален пункт пред входа за ВИП ложата на сектор А на националния стадион “Васил Левски”, където също ще бъдат раздавани.

За членовете на “Клуб 50”, които са заявили спортната версия на юбилейната фланелка на Joma, тя вече е в наличност също в магазина на НКП на бул. Тодор Александров 23. Цената и е 72 лева.

Всеки ще получи подарък и фланелка само срещу предоставена покана или посочи трите имена, с които е записан в дарителската кампания.

“Затваряме “Клуб 50” днес по чисто логистични причини, защото напълнихме абсолютно всички ложи – заяви на пресконференция Васил Колев, председател на Тръст “Синя България” и член на Организационния комитет на “50 години Левски в Европейските клубни турнири”. – Интересът ескалира в последните дни, но няма как. Искаме на тези хора да им създадем удобства. Те ще могат от днес да си получат подаръчния комплект и да си купят фланелката. Които не успеят в работните дни, ще могат и в деня на мача да се сдобият с артикулите от специалните пунктове. Ако някой иска да направи дарение, ние няма да върнем никого. Но вече “Клуб 50″ е изчерпан и искам да благодаря на тези хора, защото ако не бяха те, ние нямаше да можем да се справим финансово”.

Двубоят с Юргорден, който ще бележи евроюбилея е в събота от 16:00 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

Церемонията ще стартира половин час по-рано, като тогава ще бъдат представени големи имена от близкото и по-далечното минало на Левски, които имат огромни заслуги за походите в Европа през десетилетията. На почивката ще има още няколко събития.