Билети

• Билетите за мача Левски – Юргорден на 10 октомври 2015 г. от 16 часа на стадион „Васил Левски” ще бъдат продавани на цени:

Сектор А – 19 лева
Сектор Б – 7 лева
Сектор В – 14 лева

Билети за Сектор Г ще се продават само при изчерпване на количествата за другите три сектора.

• Продажбата на билетите ще се проведе в три етапа. Тя ще започне на 16 септември (сряда), когато само записалите се в “Клуб 50” ще могат да си купят допълнителни билети при ограничение от 5 билета на човек. Те ще удостоверяват членството си в Клуб „50” чрез поканата за мача, която дотогава ще са получили. От 21 септември (понеделник) продажбата на билети ще бъде отворена за членове на НКП и Тръст „Синя България” също с ограничение от 5 билета на човек. На 23 септември останалото количество билети ще бъде пуснато в свободна продажба.

• Продажбата на билети ще се осъществява от „Тикетпро”.

• Покани за ВИП-ложите няма да се продават, освен в случаи, че не останат такива след края на кампанията за “Клуб 50”. Достъпът до ложите ще има само чрез “Клуб 50” и на принципа „Първи по време, първи по право”. Местата в ложите ще се запълват съобразно записването в дарителската кампания и постъпването на дарението. Блокове „8” и „9” в Сектор „А” на стадиона също ще бъдат включени в “Клуб 50”, след изчерпването на капацитета на останалите ложи. Цената на останалите след края на кампанията за “Клуб 50” покани ще бъде 50 лева.

• Абонаментни карти на ПФК Левски за сезон 2015-16 няма да важат за този мач.